Veelgestelde vragen corona voor (kleinschalige) zorgaanbieders

Geplaatst op: 27 maart 2020

Veelgestelde vragen coronaVeelgestelde vragen corona

Als kleinschalige zorgaanbieder bent u wellicht op zoek naar antwoorden. Hieronder vindt u veelgestelde vragen over de richtlijnen tijdens corona. Daarnaast kunt u voor de laatste stand van zaken altijd terecht op de website van het RIVM. Inmiddels zijn er aanvulling op het gebied van PGB, gehandicaptenzorg, verpleeghuiszorg en financiering. Maar ook wat betreft (booster)vaccinaties, PBM, testen, vervoer van personen en richtlijnen voor kwetsbare groepen. Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Laat het ons weten via helpdesk@bkvz.nl

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan diverse scenario’s die ingezet kunnen worden als er een nieuwe uitbraak van het virus komt. Meer weten over de corona vaccinatiecampganes van 2022? Lees dan ons nieuwsbericht van 25 mei jl.

Nieuwsbericht 25 mei 2022

Het ministerie van VWS heeft het advies van het RIVM overgenomen om mensen die hun basisserie, booster- of herhaalprik niet hebben gehaald nogmaals aan te sporen dit wel te doen. In week 27 krijgt u nogmaals een uitnodiging om uw booster- of herhaalprik te halen. Dat gebeurt per brief en, als zij bij de GGD bekend zijn, ook per SMS.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.