Save the date symposium: Onderzoek kleinschalige zorg

BVKZ leden

Geplaatst op: 11 april 2024

Onderzoek kleinschalige zorg

Ruim drie jaar geleden hebben BVKZ en Coöperatie Hesterhuizen de opdracht gegeven aan dr. J. Beernink (Kroek en partners) en  prof. dr. G. Westerhof (Universiteit Twente) om te onderzoeken wat de kracht en kwetsbaarheden zijn van de kleinschalige zorg. Meer dan 20 organisaties namen deel aan het onderzoek: zowel de zorgaanbieders zelf als hun medewerkers, hun cliënten en hun naasten hebben vragenlijsten ingevuld, zijn geïnterviewd en er zijn groepsgesprekken gevoerd. Het rapport is inmiddels afgerond en wordt binnenkort officieel gepresenteerd.

Save the date – Donderdagmiddag 20 juni 2024

Om de resultaten en de aanbevelingen extra in de spotlight te zetten organiseren we op donderdagmiddag 20 juni 2024 een symposium in Soesterberg. We gaan dan in gesprek met kleinschalige zorgaanbieders, cliënten, beleidsmakers, politici en de onderzoekers. Samen bespreken we de resultaten en de aanbevelingen van het onderzoek en wat dit betekent voor toekomstig beleid. Hoe kunnen we dit gezamenlijk verder brengen?

Als lid van BVKZ bent u natuurlijk van harte welkom. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u meer informatie

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.