Arbeidszaken & Deskundigheid

Voor werkgevers binnen de kleinschalige zorg, is het vormgeven van arbeidszaken en beleid over deskundigheidsbevordering een belangrijk deel van professioneel zorg-ondernemen.

Het scheppen van de voorgeschreven arbeidsomstandigheden, of afspraken op werkgever/werknemer –niveau, dragen bij aan een goed functionerend fundament. Deze basis draagt bij aan het totale arbeidsomstandigheden pakket waardoor zorginhoudelijk de werknemers kun taken kunnen uitvoeren.


Alleen voor BVKZ leden

Leden van BVKZ hebben toegang tot het BVKZ Kennisplein. Op het BVKZ Kennisplein vindt u informatie over onze thema’s en heeft u toegang tot handreikingen, sjablonen, modellen en andere documentatie.

Klik op het logo van het BVKZ Kennisplein om in te loggen en de informatie in te zien.


BVKZ ACADEMIE – VOOR BVKZ LEDEN

Als lid van BVKZ heeft u toegang tot de BVKZ Academie. De BVKZ Acdemie geeft u toegang tot kennisbijeenkomsten uit het verleden en u kunt de presentatie en de opname in alle rust terugkijken.

In het verleden heeft BVKZ kennisbijeenkomsten georganiseerd over diverse onderwerpen m.b.t. arbeidszaken en deskundigheid. Klik op het logo van de BVKZ Academie om in te loggen en de kennisbijeenkomsten te bekijken.