Informatie van het coördinerend team Wzd

zorgverleners, Zorgaanbieders, Wzd

Geplaatst op: 17 maart 2022

Informatie van het coördinerend team Wzd

Op een aantal thema’s werken we samen met het coördinerend team Wzd van Significant. Met behulp van het coördinerend team Wzd worden kleinschalige zorgaanbieders tevens ondersteund bij de implementatie van de wet zorg en dwang. Ook kunt u met ondersteuningsvragen terecht bij het coördinerend team Wzd.

Het coördinerend Team is bezig met de voorbereidingen van een aantal bijeenkomsten speciaal voor de kleinschalige zorgaanbieders. Deze bijeenkomsten (workshops) gaan over regionale samenwerking en over de invulling van het stappenplan. De exacte data communiceren we via onze site en in onze wekelijkse nieuwsbrief. De thema’s zijn de opvolging van de resultaten van het knelpuntenrapport.

In het zonnetje

Een medewerker van één van onze leden (Ouderenlandgoed Grootenhout) heeft twee prachtige boeken geschreven: “Dementie in beeld” en “Hoe dan”.  Interesse? Neem contact op via [email protected].

Nieuwe documenten

Naast eerdere publicaties is er nu ook een Praatplaat Wzd beschikbaar. Naar verwachting kom er binnenkort ook een Wzd communicatiekalender. Zodra deze beschikbaar is, houden we u hiervan op de hoogte. 

Meer weten?

Via onze wekelijkse nieuwsbrief, kennisplein en kennisbijeenkomsten via onze BVKZ Academie informeren we onze leden regelmatig over ontwikkelingen en nieuwe informatie binnen de Wzd.

BVKZ website – Wzd

BVKZ website – Wet zorg en dwang

BVKZ Academie

BVKZ Kennisplein

BVKZ Kennisplein applicatie

Als lid van BVKZ kunt u gebruik maken van de Kennisplein applicatie. Momenteel kunt u alle documenten, links, instructies en handreikingen nog via de website bekijken. Naar verwachting kunt vanaf medio april alleen nog maar via de Kennisplein applicatie gebruiken van deze documentatie. Tot die tijd zijn zowel de kennisplein applicatie als de website beschikbaar. 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.