BVKZ Academie in ontwikkeling

Geplaatst op: 22 juli 2021

Een van de activiteiten van BVKZ is het informeren van onze leden en hen via (onder andere) kennisbijeenkomsten extra kennis mee te geven. Hiervoor is de BVKZ Academie opgericht. Dit is een applicatie waar u als lid webinars en e-learningmodules kunt volgen.

Binnenkort krijgen al onze leden toegang tot de BVKZ Academie. Sommige van u hebben al toegang, doordat zij in de afgelopen periode een kennisbijeenkomst via de Academie hebben bijgewoond. Daarnaast hebben we tijdens de Algemene Ledenvergadering van 29 juni jl. de BVKZ Academie geïntroduceerd, door middel van een video, die u wellicht via een eerdere nieuwsbrief heeft bekeken.

Via de BVKZ Academie krijgt u toegang tot kennisbijeenkomsten uit het verleden. De presentatie en de opname kunt u in alle rust terugkijken. Tevens zijn de ontwikkelingen voor e-learnings in volle gang. Graag laten we u (nogmaals) kennismaken met onze BVKZ Academie door middel van onderstaande video.

Door lid te worden van onze branchevereniging krijgt u toegang tot de BVKZ Academie. Wit u eerst meer informatie over ons als branchevereniging, bekijk dan onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162-696060.

Ik wil lid worden

Door: Melanie Bax – Beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.