BVKZ en Wzd publicaties

WvGGZ, Wzd

Geplaatst op: 24 maart 2022

Wet zorg en dwang publicaties

wet-zorg-en-dwang-publicatiesVorige week informeerden we via ons nieuwsbericht over de voorbereidingen van een aantal kennisbijeenkomsten speciaal voor kleinschalige zorgaanbieders omtrent de Wzd. Deze bijeenkomsten (workshops) gaan over regionale samenwerking en over de invulling van het stappenplan. De exacte data communiceren we via onze site en in onze wekelijkse nieuwsbrief. De thema’s zijn de opvolging van de resultaten van het knelpuntenrapport.

Knelpuntenrapport

Daarnaast zijn er naast eerdere publicaties, weer een aantal nieuwe publicaties beschikbaar.

Praatplaat Wzd

Wzd communicatiekalender

Wzd weekkalender 2022

Kennisproduct

In samenwerking met Vilans heeft BVKZ recent het kennisproduct “Veelgestelde vragen Wzd bij kleinschalige woonvormen” afgerond. Om locaties voor kleinschalig wonen te helpen bij de toepassing en implementatie van de Wet zorg en dwang.

Veelgestelde vragen Wzd bij kleinschalige woonvormen

Deze publicatie is de laatste in de reeks kennisproducten die we hebben ontwikkeld om de Wet zorg en dwang toegankelijk en toepasbaar te maken voor kleinschalige zorgaanbieders.

Meer weten?

Via onze wekelijkse nieuwsbrief, kennisplein en kennisbijeenkomsten via onze BVKZ Academie informeren we onze leden regelmatig over ontwikkelingen en nieuwe informatie binnen de Wzd.

BVKZ website – Wzd

BVKZ website – Wet zorg en dwang

BVKZ Academie

BVKZ Kennisplein

BVKZ Kennisplein applicatie (voor BVKZ leden)

bvkz

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van diverse wetgevingen en de daarbij horende documenten op ons kennisplein inzien en/of kennisbijeenkomsten via onze BVKZ Academie bijwonen of terugzien? Dat kan, door lid te worden van onze branchevereniging. Wilt u eerst meer informatie over ons al branchevereniging, bekijk dan onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord.

Ik wil lid worden

Door: Melanie Bax – Beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.