Meten = weten. Hoe goed kent uw organisatie de Wzd?

zorgmedewerkeres, Zorgaanbieders | Wzd

Geplaatst op: 25 mei 2022

Kennis Wzd

Benieuwd?

Zet dan de digitale vragenlijst in als nulmeting of als monitor om de stand van zaken te volgen. Via een korte vragenlijst kunnen medewerkers invullen wat ze weten van de Wzd en hoe ze in de praktijk invulling geven aan de wet. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten.

Uit de vragenlijst komen automatisch grafieken, die een overzicht geven van de stand van zaken. Dit biedt mooie aanknopingspunten voor een verdiepend gesprek waarmee u uw prioriteiten voor de rest van het jaar kunt bepalen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met [email protected]

Wat doet BVKZ?

Op een aantal thema’s werken we samen met het coördinerend team Wzd van Significant. Met behulp van het coördinerend team Wzd worden kleinschalige zorgaanbieders tevens ondersteund bij de implementatie van de wet zorg en dwang. Ook kunt u met ondersteuningsvragen terecht bij het coördinerend team Wzd.

In samenwerking met de coalitie Wzd (SoloPartners, ZorgthuisNL, de Federatie Landbouw en Zorg, SPOT en BVKZ) en het coördinerend team Wzd, organiseren we in september digitale bijeenkomsten specifiek voor kleinschalige zorgaanbieders. Meer informatie volgt! Houd de agenda op onze website en de agenda in onze wekelijkse nieuwsbrief in de gaten.

bvkz

Door lid te worden van onze branchevereniging krijgt u toegang tot deze kennisbijeenkomsten. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord.

Ik wil lid worden

Door: Angeline Ackermans – Senior beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.