Wtzatoezicht.nl helpt kleinschalige zorgorganisaties uit de brand

Wtza

Geplaatst op: 10 juni 2022

Wtzatoezicht.nl

Kleinschalige zorgaanbieders moeten door de nieuwe Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) een Raad van Toezicht of Commissarissen hebben als ze meer dan 10 zorgverleners hebben. Ze kunnen bij de zoektocht naar toezichthouders op professionele wijze de juiste mensen vinden met Wtzatoezicht.nl. Zo krijgen ze toezichthouders aan boord die echt van meerwaarde zijn.

Voor veel zorgorganisaties is de nieuwe wet een grote uitdaging. Waar vinden zij ineens toezichthouders die goed passen bij wat ze nodig hebben? De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) heeft met verschillende brancheverenigingen, waaronder BVKZ, de handen ineengeslagen en hebben een programma ontwikkeld, dat zorgorganisaties helpt met het organiseren van goed en passend intern toezicht. 

Belangrijk onderdeel hiervan is Wtzatoezicht.nl, het nieuwe matchingplatform voor zorgorganisatiesen en een Raad van Toezicht. Toezichthouders die graag een rol als Wtza-toezichthouder willen vervullen kunnen zich op het platform inschrijven. Zorgorganisaties die een nieuwe Raad van Toezicht gaan oprichten kunnen zich aanmelden voor het vinden van geschikte toezichthouders

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden tweejarig programma NVTZ voor BVKZ leden

Webinar NVTZ Intern toezicht terugkijken voor BVKZ leden

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.