Wbtr – verplichtingen voor 1 juli a.s.

vereniging, stichtingen

Geplaatst op: 20 mei 2021

Op 1 juli aanstaande moet u als vereniging of stichting voldoen aan de nieuwe Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (Wbtr). Dat is over minder dan 2 maanden!

Wij adviseren alle besturen om kennis te nemen van deze wet en het nodige te doen. Zo voorkomt u dat bestuursleden onverwacht te maken krijgen met vervelende aansprakelijkheidskwesties. Los daarvan: de wet is een verplichting.

Kennisnemen van alle eisen en manieren om eraan te voldoen, kan op een gemakkelijke manier. Via een stappenplan van wbtr.nl. Wij zijn partner geworden van dit initiatief. Hierdoor kunnen onze leden gebruik maken van een kortingscode zodat zij 50% korting ontvangen. Bent u nog geen lid van onze vereniging, meld u dan hier aan om lid te worden van BVKZ.

Ons advies: regel zaken op tijd, zonder dat het onnodig veel tijd en inspanning kost. Een deel van de verenigingen is al aan de slag gedaan. Volg hun voorbeeld; 1 juli is dichtbij!

Wilt u meer weten? Op wbtr.nl staat meer informatie over deze wet en ook ons kennisplein (voor leden) is bijgewerkt met de meest recente informatie. Ook kunnen leden de meest recente webinar over dit onderwerp terug kijken. Neem in dat geval contact op met ons via [email protected]

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.