Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) opnieuw geopend

Wijkverpleging, GGZ | Wmo

Geplaatst op: 11 augustus 2022

Stimuleringsregeling Ehealth Thuis

stimuleringsregeling-ehealth-thuis

Wegens succes stelt het ministerie van VWS 12,5 miljoen euro beschikbaar voor de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Eind 2021 sloot de regeling, maar in juli besloot VWS opnieuw geld vrij te maken. Aanvragen is mogelijk tot en met 31 december 2022.

De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) beoogt toepassingen van e-health in de thuiszorg te stimuleren. Met de e-healthtoepassingen kunnen ouderen en mensen met een chronische ziekte langer zelfstandig thuis blijven wonen met een goede kwaliteit van leven. 

Er is een bedrag van 12,5 miljoen euro beschikbaar gesteld. Aanvraag van subsidie is mogelijk voor aanbieders van wijkverpleging, huisartsenzorg, Wmo en ggz. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Spreekuur

Gedurende de tijd dat de SET loopt worden er spreekuren aangeboden. U kunt bij dit spreekuur terecht met vragen over de SET aanvraag en lopende SET subsidies. Iedere eerste  donderdag van de maand van 09:00 tot 10:30 uur vinden er spreekuren plaats. 

Aanmelden spreekuur

Video

Bekijk hier de informatievideo SET

Ervaringen en events

Sinds 2019 zijn er ruim 180 projecten gestart. Meer weten over de SET? Blijf op de hoogte door het lezen van inspirerende artikelen en verhalen van zorgorganisaties over hoe zij e-health binnen hun organisatie opschaalden. Volg daarnaast webinars en bezoek, waar interessante sprekers uitgenodigd worden.

Bekijk hier de resultaten, events en ervaringsverhalen

Bron: ZonMw

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.