Rookvrij werken bij mensen thuis

Geplaatst op: 16 november 2023

rookvrij-werken-bij-mensen-thuisRookvrij werken bij mensen thuis

Een gezonde werkplek is belangrijk. Daarom geldt er sinds 2004 het recht op een rookvrije werkplek. Werknemers die bij mensen thuis werk uitvoeren, worden helaas nog vaak blootgesteld aan tabaksrook. Hoe gaat u om met rookvrij werken bij mensen thuis en wat kunt u als zorgaanbieder of zorgmedewerker doen?

Congres Rookvrije Zorg

Op het congres Rookvrije Zorg op 30 november 2023 kunt u informatie krijgen over de dilemma’s en de knelpunten en krijgt u handvatten om zelf de stap te zetten naar rookvrij werken in de zorg.

BVKZ is medeorganisator van het congres en verzorgt, samen met leden, het programmaonderdeel ‘Rookvrij werken bij mensen thuis’. Maarten van Ooijen (staatssecretaris VWS) heeft toegezegd om  het congres te openen en de campagne stoppen met roken te starten. Er komen die dag veel relevante en interessante onderwerpen voorbij.

Klik hier voor aanmelden

2030

2030 lijkt ver weg – maar zoals we allemaal zullen herkennen; de tijd vliegt. BVKZ zet daarom in op het informeren van haar achterban. We hebben allerlei informatie voor leden verzameld en beschikbaar gesteld op het BVKZ Kennisplein. Ook hebben we een scan ontwikkeld waarop u kunt aflezen hoe ver u bent met het rookvrij maken van de zorg.  En voor ons geeft de scan inzicht in waarmee we u nog verder kunnen ondersteunen.

Rookvrije Zorg scan – voor BVKZ leden

Rookvrije Zorg scan – voor niet leden

BVKZ Kennisplein – Rookvrije Zorg

Gratis e-learning – voor BVKZ leden

bvkz

Wilt u ook betrokken worden bij programma’s zoals Rookvrije Zorg? Word dan lid van BVKZ. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord.

Ik wil lid worden

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.