Duizenden aanmeldingen bij GGD na oproep voor hulp boostercampagne

Zorgmedewerkers

Geplaatst op: 9 december 2021

Bij de GGD GHOR hebben zich de afgelopen dagen bijna tienduizend mensen gemeld om te helpen bij het zetten van boosterprikken. De organisatie deed vrijdag een oproep aan mensen die bereid zijn te helpen om zich te melden via www.ggdreservisten.nl. Vanuit dit centrale punt wordt bekeken wie op welke plek kan worden ingezet.

Er hebben zich mensen aangemeld die in de zorg werken of hebben gewerkt, zoals tandartsen en medisch studenten. Burgers die zich willen inzetten, kunnen helpen in niet-medische functies, zoals host, ID-controleur bij de ingang of EHBO’er. Onder de aanmeldingen zijn bedrijven die hun personeel tijdelijk willen uitlenen en mensen uit de horeca.

GGD GHOR hoopt de mensen die zich hebben aangemeld zo snel mogelijk te kunnen inzetten. Wel moet eerst worden gecontroleerd of ze over de juiste diploma’s en vaardigheden beschikken.

BVKZ krijgt via haar leden de vraag waar men zich kan melden om te helpen bij het vaccineren. We zijn trots dat ook onze leden op deze manier hun steentje bij willen dragen!

Lees onze Corona FAQ voor meer corona gerelateerde onderwerpen

Bron: GGD/Extra zorg samen

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.