Zorginstelling pand verduurzamen?

Zorgmedewerkers, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 31 augustus 2023

Pand verduurzamen

Wilt u uw pand verduurzamen en de energiekosten omlaag brengen? Maak dan gebruik van de gratis duurzaamheidscoach van de provincie Utrecht.

De provincie heeft een duurzaamheidscoach die gespecialiseerd is in het verduurzamen van zorginstellingen: Rob Wieggers. Hij heeft veel kennis over verduurzamingsmaatregelen en weet welke subsidie- en financieringsregelingen er zijn. Hij kan u helpen met het maken van een energiescan en maakt samen met u een concreet plan. Dan weet u wat de kosten zijn, wat de maatregelen opleveren en kunt u op basis van die concrete informatie een besluit (laten) nemen.

Gratis hulp voor eerstelijns zorginstellingen en langdurige zorg

De duurzaamheidscoach zorg helpt kleine eerstelijns zorginstellingen die zelf eigenaar zijn van hun pand én zorginstellingen voor langdurige zorg die maximaal 10 panden in eigendom hebben. Zijn hulp is kosteloos.

Ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed

De duurzaamheidscoach is onderdeel van het Ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed. Hiermee helpt de provincie maatschappelijke organisaties met het verduurzamen van hun pand. De provincie Utrecht biedt deze ondersteuning om de energietransitie te versnellen en de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te verlagen.

Neem contact op

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Rob Wiegers, de duurzaamheidscoach zorg. Stuur een e-mail naar [email protected]

Klik hier voor meer informatie

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.