Wegwijzer CO2-routekaart

Geplaatst op: 1 februari 2024

CO2-routekaart

De wegwijzer biedt u een handig stappenplan voor het opstellen van een CO2-routekaart voor uw organisatie. De routekaart is gericht op organisaties voor intramurale langdurige (care) zorg.

Ondersteuning nodig?

Het expertise centrum verduurzaming zorg (EVZ) biedt ondersteuning bij het opstellen, interpreteren en verwerken van de CO2-routekaart, door middel van uitgebreide uitleg in de vorm van filmpjes, documentatie en veelgesteldevragen. U kunt vragen stellen aan een adviseur en feedback krijgen op uw ingevulde routekaart.

Bekijk de CO2-routekaart wegwijzer

Ontzorgingsprogramma’s voor kleinschalige zorg

Kleinschalige zorgorganisaties kunnen, voor het verduurzamen van hun gebouwen, gebruikmaken van het ontzorgingsprogramma van hun provincie. Met deze programma’s bieden zij advies en ondersteuning aan op maat aan de eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed. Alle provincies doen er aan mee.

Via dit programma zorgt de provincie voor adviseurs die begeleiding geven bij het opstellen van een aanpak, financieringsmogelijkheden en vinden van uitvoerende partijen. Met deze ondersteuning kunt u bijvoorbeeld een routekaart maken, een DMJOP (DuurzaamMeerJarenOnderhoudsPlan) opstellen en de eerste maatregelen uitwerken en inplannen.

Meer informatie

Ontzorgingsprogramma’s RVO

Ontzorgingsprogramma’s EVZ

Bron: EVZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.