UPDATE Corona – Dit is wat wij voor u doen

Geplaatst op: 16 maart 2020

‘BVKZ dringt bij kabinet aan op aanvullende maatregelen ter ondersteuning zorgcontinuïteit’

Bij de aanpak van de Coronacrisis staat het belang van het tegengaan van verdere verspreiding natuurlijk voorop. Wat u als kleinschalige zorgorganisatie kunt doen leest u hier

Voor welke uitdagingen staan we als zorgorganisaties?
De uitdagingen waar veel zorgorganisaties momenteel voor staan zijn fors. Onze leden bevestigen dit. Zeker waar het de continuïteit van de zorg aan cliënten betreft. Uitval van personeel, extra investeringen om bijvoorbeeld zorg op afstand mogelijk te maken en wegvallende inkomsten zijn onderwerpen waar men mee bezig is. En kan voor PGB dezelfde oplossingen gevonden worden als voor gecontracteerde zorg?

Wat doen wij als branchevereniging?
Over deze (en meer) vragen zijn wij al in gesprek met het kabinet en andere stakeholders. Want, de aangekondigde algemene ondersteuningsmaatregelen van het kabinet helpen wel, maar zijn nog onvoldoende om zorgondernemers de ruimte en (financiële) zekerheid te bieden die zij nodig hebben om hun bijdrage te leveren in het bestrijden van deze crisis.

Hoe houden wij u op de hoogte?
Op onze website en via LinkedIn en Twitter houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied. Check dus regelmatig onze website en meld knelpunten bij ons: [email protected] of 0162-696060. Dit geldt voor onze leden maar ook voor alle andere kleinschalige zorgaanbieders, want een crisis van deze ernst en omvang raakt ons allemaal. Wij zijn er voor u.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.