Professionaliseringsprogramma voor zorgaanbieders en hun intern toezicht

Wtza

Geplaatst op: 25 mei 2023

nvtzProfessionaliseringsprogramma Meerwaarde Raad van Toezicht

De NVTZ heeft, samen met de NVTZ Academie, een opleidingspakket ontwikkeld om zorgaanbieders, samen met haar (aankomende) intern toezichthouders, een goede basis te geven om samen het intern toezicht verder op te zetten. Hieronder leggen wij kort uit wat dit professionaliseringsprogramma inhoudt.

Professionaliseringsprogramma

Het ‘Professionaliseringsprogramma Meerwaarde van de Raad van Toezicht’ is een opleiding en bestaat uit de volgende aspecten:

  • Vijf thematische online colleges;
  • Online sessies voor vragen en toelichting;
  • Live bijeenkomst voor netwerk en ontmoeting.

Het Wtza professionaliseringsprogramma wordt als geheel aangeboden per zorgaanbieder, zodat alle leden van de betreffende raad kunnen deelnemen. De kosten voor de opleiding bedragen eenmalig € 995,- per zorgaanbieder en al haar toezichthouders. Zij hebben twee jaar lang toegang tot de colleges, sessies en bijeenkomsten.

Interesse en aanmelden

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor aanmelden

NVTZ en BVKZ

Naast het professionaliseringsprogramma biedt de NVTZ ook een tweejarig ondersteuningsprogramma voor BVKZ leden. Gedurende deze twee jaar helpen we u als zorgaanbieder bij het organiseren van goed en passend intern toezicht. Leden van BVKZ krijgen een korting op het programma en kunnen zich aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden BVKZ leden


bvkz

Wilt u ook betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de zorgsector? Dat kan, door lid te worden van onze branchevereniging. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord. 

Ik wil lid worden

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.