Plan van aanpak-tool voor KIK-V beschikbaar

Verpleeghuiszorg

Geplaatst op: 22 april 2021

KIK-V heeft een handig hulmiddel ontwikkeld om inzicht te krijgen in de stappen die nodig zijn om de Afsprakenset KIK-V te implementeren. Deze online tool Plan van Aanpak is nu beschikbaar en toegevoegd aan de andere hulpmiddelen voor het programma KIK-V

In het programma KIK-V maken ketenpartijen in de verpleeghuiszorg samen afspraken over het vaststellen en uitwisselen van kwaliteitsinformatie. Deze afspraken zijn vastgelegd in de Afsprakenset KIK-V. Met het invullen van de tool krijgt een zorgorganisatie een beknopt overzicht van de implementatieopgave waarvoor zij staat. In een oogopslag wordt duidelijk wat moet worden gedaan om te komen tot eenduidige informatie-uitwisseling en minder administratieve belasting.

BVKZ raadt haar leden met verpleeghuiszorg aan kennis te nemen van deze tool en KIK-V. In het programma KIK-V maken ketenpartijen in de verpleeghuiszorg samen afspraken over het vaststellen en uitwisselen van kwaliteitsinformatie. BVKZ is met een aantal van haar leden betrokken bij het programma KIK-V en ondersteunt de implementatie.

Bron: KIK-V

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.