PGB-nieuws – zorgaanbieders in de regio Zaanstreek/Waterland aangesloten op het PGB2.0 portaal

Geplaatst op: 15 oktober 2020

PGB2.0 portaalOngeveer 600 budgethouders en hun zorgaanbieders van Zilveren Kruis Zorgkantoor regio Zaanstreek/Waterland kunnen vanaf 12 oktober gebruik maken van het PGB2.0 Portaal.

Mijn PGB

Met de mogelijkheid om via het portaal ‘MijnPGB’, digitaal te werken kunnen facturen en declaraties makkelijk worden ingediend, kunnen deze snel en veilig worden verwerkt en is er voor zowel de budgethouder als de zorgaanbieder een eenvoudige manier om inzicht te hebben in budget en betalingen. Tevens kunnen zorgovereenkomsten makkelijk worden beheerd.

Zorgaanbieders in de regio Zaanstreek/Waterland zijn inmiddels direct geïnformeerd over het nieuwe portaal, voorwaarden en inloggen.

Wij horen graag van u als dit niet het geval is. BVKZ is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het portaal en we horen daarom ook graag uw ervaringen.

Kennismaken met het nieuwe PGB-portaal?

Bent u werkzaam buiten deze regio en wilt u graag kennismaken met het nieuwe PGB-Portaal ga dan naar Mijnpgb.nl.

Er wordt gewerkt aan het aansluiten van meer budgethouders, regio’s en gemeenten. Via de site kunt u de ontwikkelingen volgen en ook zien wat de voordelen voor u zijn en aan welke eisen u moet voldoen. Inmiddels werken bijna 6.000 budgethouders en ongeveer 10.000 zorgaanbieders in het PGB2.0 portaal. Zij zijn daar tevreden over en waarderen het systeem met een 7.8.

Digitale bijeenkomst “25 jaar PGB”

Op 4 november a.s. tijdens de digitale bijeenkomst “25 jaar PGB” bestaat de mogelijkheid om een presentatie bij te wonen over het werken in het PGB2.0 portaal. U kunt zich hier tot 1 november 2020 voor aanmelden.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.