Nieuwe medewerkers BVKZ

Geplaatst op: 1 februari 2024

Wellicht heeft u een van onze nieuwe collega’s al gesproken aan de telefoon of heeft u contact met hen gehad per e-mail. Middels deze weg stellen wij onze nieuwe collega’s graag aan u voor.

Sylvia van Balen – Medewerker verenigingszaken

Mijn naam is Sylvia van Balen, 53 jaar, geboren Bosschenaar, maar sinds 4 jaar woonachtig in Vlijmen. Ik ben getrouwd met Henry en heb 3 dochters van 26, 23 en 19. En een lieve hond Kenzo. Ik heb op mijn 18e de opleiding tot Verzorgende IG gedaan en afgerond, maar ben doordat ik vakantiewerk deed bij Heineken, ook daar blijven “hangen”. Ik heb daar 14 jaar gewerkt, 7 jaar in het bedrijfsrestaurant en 7 jaar als verkooptelefoniste.

Na 14 jaar Heineken avontuur, besloten om de zorg in te gaan omdat dat eigenlijk altijd mijn grootste wens was. Ik heb 14 jaar voor van Neynsel in Den Bosch gewerkt en 1 jaar bij De Boschstede ( Domus Magnus ) in het centrum van Den Bosch. Ook heb ik uitstapjes gemaakt naar detacheringsbureaus, maar dat was niets voor mij. In 2021 ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan. Dit heb ik 2 jaar gedaan.

Na ongeveer 20 jaar aan het bed te hebben gestaan, vond ik het mooi geweest, sowieso de onregelmatigheid, maar ook de zwaarte van de zorg. En dus besloot ik om verder te kijken. Het liefst een baan die zorg gerelateerd is en zodoende stuitte ik op de vacature van Medewerker verenigingszaken bij BVKZ. En nu zit ik hier alweer 4 maanden en vind ik het super leuk.
Ook gezien mijn hobby, die ik al vanaf mijn 14e uitvoer, is dit ideaal omdat ik niet meer gebonden ben aan de weekenden. Ik speel namelijk bugel bij de Heineken fanfare en bij de Cromvoirtse fanfare en zit bij de oudste carnavalsclub van Den Bosch, waar ik trompet speel. Ik hoop een goede aanvulling te zijn bij BVKZ en hopelijk komt mijn vele jaren ervaring in de zorg van pas.

Mirjam van der Veen – Beleidsmedewerker

Graag stel ik mijzelf voor! Mijn naam is Mirjam van der Veen en ben per 1 januari deel van het team van de BVKZ als beleidsmedewerker. Het sociaal domein en starters in de zorg zijn de thema’s waar ik goed in thuis ben, maar ook op andere vlakken kun je bij mij terecht voor vragen.

In mijn werk heb ik de afgelopen jaren veel kleine zorgaanbieders ontmoet en er een aantal jaar voor gewerkt. De combinatie van bevlogenheid en ondernemerschap vind ik heel bijzonder. Daardoor ontstaat er een andere kwaliteit van zorg. Eentje die niet te vatten is in standaarden en kaders, en daar wil ik me graag voor inzetten!

Mijn loopbaan in de zorg ben ik gestart als ambulant maatschappelijk werker in Amsterdam, in de dak- en thuislozenzorg. Daar heb ik zowel ‘het vak’ geleerd, maar ook het denken en werken buiten de kaders. Daar heb ik ruim 12 jaar gewerkt, voor we in 2015 naar Arnhem verhuisden met ons gezin.

In Arnhem heb ik drie jaar als wijkcoach gewerkt bij een sociaal wijkteam, met name binnen Beschermd Wonen maar ook als generalist jeugd/volwassenen. Al snel merkte ik dat ik meer wilde doen op het gebied van beleid en organisatie, en heb ik de stap gezet naar een kleinschalige en ondernemende zorgaanbieder in Arnhem. Hier heb ik meegewerkt in het opzetten van een kleinschalige GGZ-instelling, en was ik onder andere verantwoordelijk voor de contractering (WMO en WLZ), kwaliteitscertificering en beleid. Als ZZP’er heb ik ook een aantal kleine (startende) zorgaanbieders ondersteund rondom contractering en kwaliteit.

Verder woon ik in Arnhem met mijn vriend en onze twee dochters van 9 en 13. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en geniet ik van tijd doorbrengen met vrienden en familie. Naast de actie in mijn drukke leven duik ik graag in een goed boek. Vaak voor mijn studie Managementwetenschappen, maar liefst voor de ontspanning.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.