KVK Startersdag

Geplaatst op: 16 november 2023

KVK Startersdag

Op 4 november 2023 hebben we, samen met de ondersteuning van één van onze leden, voor het eerst op de KVK Startersdag van de Kamer van Koophandel gestaan. We hebben ontzettend veel mensen gesproken en de meest uiteenlopende vragen beantwoord; van algemene startersinformatie over wet- en regelgeving tot specifiek advies voor bezoekers die al in startblokken stonden om te beginnen. En we hebben natuurlijk de bezoekers kunnen informeren en interesseren voor onze vereniging.

BVKZ krijgt wekelijks veel vragen van mensen die een zorgonderneming willen gaan starten. Om deze mensen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen hebben we dit jaar de algemene informatie over wet- en regelgeving uitgebreid. Ook is het voor starters nu eenvoudig om via onze website informatie bij ons aan te vragen.

bvkz

Wilt u gebruikmaken van ons Kennisplein en helpdesk of webinars en e-learnings volgen? Word dan lid van BVKZ. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze onze website of neem contact met ons op via info@bvkz.nl of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord.

Ik wil lid worden

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.