Klachtenportaal zorg gaat verhuizen

Wkkgz, Zorgaanbieders | Wmo, Jw

Geplaatst op: 8 juli 2021

Via onze partner Klachtenportaal Zorg kregen we onderstaande informatie die betrekking heeft op: de verhuizing van Klachtenportaal Zorg, uw account, hun veilige website en uw wijzigingen. tevens het jaarverslag, de Wzd klachtenregeling en een speciale winactie voor leden van het klachtenportaal Zorg die hen willen beoordelen via een review.

Klachtenportaal Zorg gaat verhuizen!

Per 1 juli 2021 wordt het nieuwe adres: Westeinde 14A, 1601 BJ Enkhuizen. Het telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd. Vergeet u niet deze gegevens aan te passen op uw website en/of in andere informatievoorziening m.b.t. uw klachtenregeling? De reglementen kunt u hier downloaden. Maakt u gebruik van de digitale flyer dan kunt u deze downloaden in uw account.

Uw account bij Klachtenportaal Zorg

Als lid bij Klachtenportaal Zorg beschikt u over een eigen account. Met uw account kunt u, naast bijvoorbeeld het aanvragen van de Wzd klachtenregeling, uw gegevens welke bekend zijn bij hen inzien. Zijn de gegevens niet meer up to date? Geef de nieuwe gegevens dan tijdig aan hen door per e-mail.

Weet u uw accountgegevens niet (meer)? Gebruik uw e-mailadres, welke u heeft gebruikt bij uw aanmelding, als gebruikersnaam en vraag een nieuw wachtwoord aan.
Lukt dit niet? Neem contact met hen op, dan sturen zij u een e-mail waarmee u opnieuw kunt inloggen.

Veilige website

Het klachtenportaal Zorg is de afgelopen tijd bezig geweest met het nog beter beveiligen van hun website. Zo zijn uw gegevens als bezoeker en/of gebruiker van de website, beter beschermd.

Situatie gewijzigd? Geef het meteen door!

Verandert er iets in uw situatie? Als u het snel doorgeeft, passen zij het direct aan en blijft u zeker van de juiste aansluiting. Denk bijvoorbeeld aan een wijziging in uw contactgegevens of het aantal werkzame personen binnen uw organisatie. Wanneer het aantal werkzame personen niet meer actueel is in het systeem kan dit namelijk consequenties hebben voor het starten van een klachtenprocedure.  Doorgeven kan eenvoudig: via uw account of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Jaarverslag
Het jaarverslag 2020  van Klachtenportaal Zorg staat online. U kunt dit hier downloaden.
Ook het jaarverslag 2020 Stichting Geschilleninstantie KPZ staat online en is hier te downloaden.

De klachtenregeling Wzd

Sinds 1 januari 2021 biedt Klachtenportaal Zorg ook de Wzd klachtenregeling. Deze klachtenregeling is enkel af te nemen in combinatie met een klachtenregeling Wkkgz; Jeugdzorg en/of WMO bij Klachtenportaal Zorg. Zorgverleners die Wzd zorg verlenen zijn verplicht een Wzd klachtenregeling te bieden.

De Wzd is van toepassing op onvrijwillige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een psychogeriatrische aandoening (zoals dementie).
Verleent u zorg aan mensen met een verstandelijke beperking of mensen met een psychogeriatrische stoornis en gaat het hierin mogelijk om onvrijwillige zorg, dan geldt de verplichting Wzd voor u.  Informatie over de Wzd klachtenregeling en of deze op uw zorg van toepassing is kunt u hier vinden. U kunt zich voor de Wzd klachtenregeling eenvoudig aanmelden via deze link. U heeft uw accountgegevens hiervoor nodig. Wilt u zich nu nog niet aanmelden maar op een later moment? Met uw account kunt u dat alsnog doen. Indien de Wzd niet op u van toepassing is, hoeft u niets te doen.

Speciale winactie: Klachtenportaal verloot 15 boeken “Zorg met Zin” onder haar leden!

Toe aan inspiratie? Klachtenportaal Zorg verloot 15 boeken “Zorg met Zin” van Suzanne Aslander onder haar leden. Het boek is prettig om te lezen en speciaal voor de zorgprofessional geschreven. Het helpt u, als drukke zorgprofessional, concrete stappen te maken om uw gewenste doel te bereiken, bijvoorbeeld wanneer u graag stappen wilt zetten in persoonlijke groei, werk-privébalans en lifestyle.

Hoe doet u mee? Plaats een recensie over de dienstverlening van Klachtenportaal Zorg op Google. Zij horen graag wat u van hen vindt! Een recensie plaatsen kunt u heel eenvoudig doen via deze link. Wilt u liever op Google anoniem een recensie plaatsen maar u wilt ook kans maken op het boek? Dat kan ook. Plaats uw recensie onder een andere naam en laat Klachtenportaal Zorg weten dat u het bent. U loot dan automatisch mee voor de prijs.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.