Kent u de BVKZ samenwerkingspartners?

Geplaatst op: 8 oktober 2020

BVKZ werkt samen met partners op het gebied van kwaliteit en organisatie. Met deze partners maken we afspraken zodat leden direct profiteren van de voordelen van het BVKZ lidmaatschap, ondersteund worden bij het regelen van kwaliteit gerelateerde zaken en ook zaken uit handen kunnen geven die hen afleiden van hetgeen waar ze goed in zijn en passie voor hebben – het bieden van kwalitatief goede en veilige zorg. Op ons kennisplein vindt u (als u lid bent) alle relevante informatie

We werken voortdurend aan het aanbieden van een groter aanbod van diensten tegen een gereduceerd tarief. Via onze site blijft u op de hoogte van onze samenwerkingspartners. Bezoek bovenstaande link dus regelmatig.

In vogelvlucht:

Excellent Incasso

Excellent Incasso verzorgt voor leden van BVKZ kosteloos een onbeperkt aantal buitengerechtelijke incasso’s binnen Nederland. Incasso’s worden direct door Excellent Incasso in behandeling genomen – van aanmaning tot, indien nodig, een dagvaarding

Klachtenportaal Zorg

Leden van BVKZ zijn bij het Klachtenportaal Zorg in goede handen voor het hebben van een kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare klachtenregeling. Als u bent aangesloten bij KPZ is de inzet van de onafhankelijke klachtenfunctionaris. de erkende geschillencommissie en de klachtencommissie Jeugd inbegrepen. Voor leden van BVKZ geldt een speciaal tarief.

Kleemans organisatieadvies bureau

Met Kleemans organisatieadvies bureau heeft BVKZ een afspraak voor het uitvoeren van een risico-inventarisatie en evaluatie (RIE) en het opstellen van een bijbehorend plan van aanpak. Voor leden van BVKZ geldt een gereduceerd tarief.
Kleemans organiseert diverse training op het gebied van kwaliteit en organisatie.

Met een lidmaatschap van BVKZ maakt u kosteloos gebruik van de diensten van het Prikpunt Vaccinatiezorg. VaccinatieZorg biedt met het PrikPunt 24 uur per dag opvang, een professionele diagnose en snelle behandeling bij prikaccidenten. Een belangrijke partner omdat ongeveer 1 miljoen werknemers in Nederland kans op besmetting met bijvoorbeeld hepatitis B, hepatitis C of HIV lopen.

VANDAAG

VANDAAG ondersteunt zorgorganisaties bij het optimaal inrichten van hun organisatie. VANDAAG doen dit vanuit een integrale aanpak. Zij brengen samen met u de gehele organisatie in beeld. Vanuit hier gaan ze aan de slag met het optimaliseren van uw organisatie. Hierbij houden ze constant zicht op het geheel. Leden van BVKZ bieden zij een gereduceerd tarief.

Vilans

Als lid van BVKZ maakt u kosteloos gebruik van de KICK-protocollen van Vilans. U krijgt u toegang tot 500 protocollen voor risicovolle en voorbehouden handelingen. Hiermee krijgt u een stevige basis voor verantwoorde en veilige zorg. Denk hierbij aan protocollen voor hygiëne, injecteren en verwisselen van katheter. De protocollen zijn actueel op basis van onderzoeksresultaten, nieuwe richtlijnen, wet- en regelgeving en reacties van gebruikers. Alle zorgprotocollen zijn online beschikbaar.

Zorg Zaken Groep

Zorg Zaken Groep biedt praktische juridische ondersteuning op alle zaken waar u als zorgaanbieder mee te maken heeft. Zij zijn gespecialiseerd in gezondheidsrecht en bedrijfsvoering. Met issues rondom privacy, aanbesteding, statuten en reglementen, overname, governance etc. bent u bij hen aan het juiste adres. Tevens organiseren zij opleidingen en workshops. Voor leden van BVKZ zijn prijsafspraken gemaakt.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.