Intervisie medicijndispenser voor BVKZ leden

Wijkverpleging

Geplaatst op: 8 december 2022

Intervisie medicijndispenser

Bent u projectleider of zorgverlener in de wijkverpleging en zet uw organisatie de medicijndispenser in, of wilt u dat gaan doen? Doe dan mee met de online intervisie medicijndispenser! U leert van praktijkvoorbeelden uit andere organisaties en er is ruimte voor al uw vragen.

De intervisie vindt plaats op 2 dinsdagochtenden in 2023 en deelname is kosteloos. 

Aanmelden – Dinsdag 10 januari 2023

Aanmelden – Dinsdag 7 februari 2023

Meer informatie

BVKZ en Vliegwiel

BVKZ is een samenwerking aangegaan met de Patiëntenfederatie Nederland. Onder de naam Vliegwiel streeft de samenwerking naar het digitaliseren van de zorg (als het past) en om de voordelen van goede digitale zorg te ervaren. De coalitie is een samenwerkingsverband van 50 partners bestaande uit patiënten- & cliënten (vertegenwoordigers), zorgaanbieders/zorgverleners, zorgverzekeraars, leveranciers en branches.

Binnen de coalitie worden diverse activiteiten gepland zoals de intervisies, ontwikkelen van een toolkit ‘slim organiseren’, een leernetwerk digitaal organiseren, webinars over diverse onderwerpen gerelateerd aan digitale innovaties, agenderen van knelpunten bij landelijke partijen en het ontwikkelen van praktische oplossingen. 

Klik hier voor meer inspiratie

Bron: Vliegwiel


E-learnings – Medicijnen

Alle leden van BVKZ hebben een uitnodiging gehad om toegang tot de BVKZ Academie Shop te verkrijgen. In de shop kunt u e-learnings (met accreditatiepunten) aankopen, volgen of toewijzen aan collega’s.

Momenteel hebben wij een aantal medicijn e-learnings beschikbaar in de BVKZ Academie Shop.

Bekijk hier het aanbod

Let op: U kunt het aanbod alleen zien wanneer u bent ingelogd in de BVKZ Academie Shop

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.