Input gevraagd op discussienota zorglandschap GGZ

GGZ

Geplaatst op: 17 juni 2021

De Discussienota Zorglandschap ggz is opgesteld om de uitdagingen in de ggz aan te gaan. Betrokken partijen, experts en belangstellenden (cliënten, behandelaren en wetenschappers) hebben een bijdrage geleverd aan deze nota.

Het is dus geen visie van het kabinet of ministerie zelf. Er staan geen standpunten in en ook worden geen keuzes gemaakt. Wel staan er allerlei mogelijke bouwstenen in voor de toekomstige inrichting van de GGZ, uitgewerkt in drie hoofdthema’s: preventie, toegang tot GGZ en uitstroom (en bijbehorende ondersteuning)

De eerste stap is dat betrokkenen worden uitgenodigd om te reageren op de discussienota; de start van een maatschappelijk dialoog. Reacties worden gebundeld en geanalyseerd. Besluitvorming is aan een nieuw kabinet.

Discussienota Zorglandschap ggz

BVKZ

We willen u uitnodigen om, als u een reactie op de inhoud van deze nota kunt geven, deze naar ons toe te sturen. Wij zullen dan zorgen voor een bundeling van alle reacties en deze versturen naar het ministerie. Uw reactie kunt u sturen naar [email protected]

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.