Handreiking voor Taakgericht Werken

jeugdwet, Wmo

Geplaatst op: 20 mei 2021

Overstappen naar de taakgerichte uitvoeringsvariant is een intensief traject waarbij het van belang is dat gemeenten en zorgaanbieders dit in partnerschap vormgeven. De vernieuwde Handreiking ‘Kiezen voor de taakgerichte uitvoeringsvariant’ biedt daarvoor duidelijke kaders om er succesvol mee aan de slag te gaan.

Handreiking Taakgericht Werken

In de afgelopen maanden is hier door experts en ervaringsdeskundigen van gemeenten en aanbieders hard aan gewerkt. In de handreiking worden alle dilemma’s, voordelen en valkuilen van taakgericht werken uitgebreid belicht. Belangrijk aspect hierbij is dat partnerschap tussen zorgaanbieder en gemeenten centraal staat in het taakgericht werken. Hier is al de nodige ervaring mee opgedaan, maar er valt ook nog veel te leren en te ontdekken. De handreiking verschaft hierin houvast en richting.

Wilt u meer informatie of ondersteuning?

Neem dan contact op met [email protected]. Samen met het Programma Inkoop & Aanbesteden hebben ze daar expertise voor vrij gemaakt. Bovendien kunnen zij verbinding leggen met gemeenten en aanbieders die al meer ervaring hebben opgedaan met taakgericht werken.

Lees meer

Bron: Sociaalweb

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.