Gratis e-learningmodules ggz

GGZ

Geplaatst op: 9 december 2021

Iedereen kan gebruik maken van de gratis e-learningmodules van GGZ Ecademy en op deze manier zijn kennis vergroten over onderwerpen in de ggz. Hiervoor is alleen een account in het Centraal leerplatform van GGZ Ecademy nodig en dat vraagt u heel eenvoudig aan.

Jaarlijks twee leerproducten 

Jaarlijks stelt GGZ Ecademy twee leerproducten van het aanbod voor leden ook gratis beschikbaar voor niet-leden. Dit zijn de zogenaamde ‘in the picture’ producten. Op het moment dat je het leerproduct start, heb je één jaar de tijd om het af te ronden. Sinds 1 januari 2021 staan de leerproducten ‘de Rookvrije ggz’ (doorlooptijd 2 uur) en ‘Psychose’ (thema Psychopathologie, doorlooptijd 2,5 uur) in the picture. Als je  deze producten nog dit jaar opstart, dan heb je nog bijna heel 2022 om ze af te ronden!

Nog meer gratis leerproducten

GGZ Ecademy ontwikkelde in de afgelopen jaren samen met leden en partners nog meer leerproducten die je individueel kosteloos kunt volgen. Deze leerproducten zijn met gelden van derden gemaakt en kunnen we daardoor gratis aanbieden op de langere termijn.

  • E-learning zorgprestatiemodel
  • Gegevens uitwisselen in het jeugddomein (privacywetgeving en beroepsgeheim)
  • Forensische leerlijn met meer dan 30 gratis leerproducten
  • Module destigmatiserend werken in de ggz
  • Leerproduct transitiecoach voor jongeren met LVB (overdracht van jeugd naar volwassen ggz)
       

Meer informatie

Bron: GGZ Ecademy

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.