Enquête administratieve lasten sociaal domein

jeugdwet, Wmo

Geplaatst op: 17 juni 2021

Niemand wil administratieve lasten, toch zijn ze er. Ondanks alle inspanningen zijn administratieve lasten in de uitvoering van de Jeugdwet en de Wmo nog steeds hoog. Om (nog) beter inzicht verkrijgen in de huidige problematiek, hebben de brancheorganisaties van zorgaanbieders, VNG en VWS gezamenlijk bijgevoegde enquête ontwikkeld voor zorgaanbieders en gemeenten. Het is een vervolg op de meting die vorig jaar is gedaan.

Het doel van deze enquête is om nieuwe en/of aanvullende interventies te benoemen om administratieve lasten te kunnen terugdringen. De uitvraag (1-meting) is een vervolg op de enquête (0-meting) van vorig jaar. Door de resultaten te vergelijken kunnen we zien op welke vlakken het beter of juist minder goed gaat en of bepaalde interventies succesvol zijn geweest. De rapportage van vorig jaar kunt u hier vinden.     

We willen u vragen om deze enquête in te vullen. We hopen dat veel mensen binnen uw zorgorganisatie, met verschillende functies, deze enquête in willen vullen. U mag deze enquête doorsturen aan uw collega’s. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Enquête invullen

Bron: VGN

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.