E-learning module Wet zorg en dwang voor specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten beschikbaar

Verpleeghuiszorg, Gehandicaptenzorg

Geplaatst op: 8 april 2021

Verenso en NVAVG hebben samen een e-learning ontwikkeld over de Wet zorg en dwang voor specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten. In deze module leert u aan de hand van casussen uit de praktijk van de specialist ouderengeneeskunde of arts voor verstandelijk gehandicapten over onvrijwillige zorg, gedwongen opname, het stappenplan en wat er moet worden besproken, vastgelegd en geregeld volgens de Wet zorg en dwang. Bekijk de flyer.

De studieduur is ongeveer 2 uur en de module is geaccrediteerd voor 2 punten. Om de module te bekijken kunt u een gratis code aanvragen voor de Verenso leeromgeving van BSL door te mailen naar [email protected]. Heeft u al eerder een account voor de leeromgeving aangevraagd voor de Verenso e-learnings? Log dan hier in.

In de leeromgeving vindt u ook de on-demand uitzending van de webinars ‘Vrijwillig door het stappenplan Wet zorg en dwang’ (voor SO’s) en ‘Veilig werken met de Wet zorg en dwang’ (voor AVG’s). Ook de e-learnings ‘Lage luchtweginfecties bij kwetsbare ouderen’, ‘Bijzonder resistente micro-organismen in het verpleeghuis’ en ‘Urineweginfecties bij kwetsbare ouderen’ zijn te vinden in deze leeromgeving. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met [email protected].

Bron: Verenso

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.