Digitale Talkshow – (on)vrijwillige zorg in de ambulante praktijk

zorgboerderijen, ambulante zorg, kleinschalige woonvormen, Wzd, dagbesteding, Gehandicaptenzorg

Geplaatst op: 15 september 2022

Volgende week (22 september) organiseert BVKZ in samenwerking met de VGN en FLz een digitale talkshow over het onderwerp (on)vrijwillige zorg in de ambulante praktijk.

Deze talkshow is de afsluiting van het project Ambulante onvrijwillige zorg in de gehandicaptensector. Zorgprofessionals en deskundigen uit de ambulante praktijk vertellen hoe zij omgaan met (on)vrijwillige zorg en de Wet Zorg en Dwang. Ambulant zien we in de meest brede zin; ambulante teams, zorgboerderijen, kleinschalige zorginstellingen en gezinshuizen.

 

Eén van de leden van BVKZ vertelt in een inspirerend filmpje wat de Wzd betekent in hun instelling voor ambulante begeleiding gehandicaptenzorg.

 

 

 

Interesse in de talkshow?

Aanmelden kan nog via deze link:  digitale talkshow – (on)vrijwillige zorg in de ambulante praktijk – BVKZ

 

Door lid te worden van onze branchevereniging krijgt u toegang tot onze kennisbijeenkomsten, de BVKZ Academie en de BVKZ Academie Shop. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord.

Ik wil lid worden

Door: Angeline Ackermans – Senior beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.