BVKZ Academie Shop: Alle uitnodigingen zijn verstuurd

BVKZ leden

Geplaatst op: 1 september 2022

BVKZ Academie Shop

Alle uitnodigingen voor de BVKZ Academie Shop zijn verstuurd. Middels deze uitnodiging vragen wij u om uw BVKZ Academie account te heractiveren, zodat u toegang kunt verkrijgen tot onze nieuwe webshop, de BVKZ Academie Shop. Hier kunt u e-learnings (met accreditatiepunten) aankopen, toewijzen of volgen. Leden van BVKZ ontvangen een korting op alle aangeboden e-learnings.  

Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw account, via de uitnodiging, te heractiveren.

 

Heractiveren

Zodra uw account is geheractiveerd, kunt u alleen nog maar inloggen via de BVKZ Academie Shop. Wilt u de Academie bezoeken? Dat kan! Dat gaat alleen nog maar via de Shop. De afbeelding onderaan de pagina laat zien hoe u, nadat u bent ingelogd in de Shop, de Academie kunt bezoeken.

Hulp nodig?

Wij kunnen ons voorstellen dat, door de diverse online omgevingen en door de wijzigingen, het misschien wat onduidelijk is geworden voor u. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@bvkz.nl.


BVKZ Academie

De BVKZ Academie is een online omgeving waar u, als lid van BVKZ, kennisbijeenkomsten kunt volgen. U heeft ook toegang tot kennisbijeenkomsten uit het verleden en u kunt de presentatie en de opname in alle rust terugkijken.

 


BVKZ Academie Shop

Leden van BVKZ kunnen via de BVKZ Academie Shop e-learnings (met accreditatiepunten) aankopen en toewijzen. Leden van BVKZ ontvangen een korting op alle aangeboden e-learnings.

 


 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.