BHV – brandveiligheidsmanagement

Zorgaanbieders

Geplaatst op: 27 mei 2021

Onze digitale kennisbijeenkomst met Brafon over brandveiligheidsmanagement is goed bezocht, er was voldoende interactie en de terugkoppelingen zijn tot dusver positief.

Brandveiligheid is ook voor zorginstellingen een belangrijk item. Daar wordt gewerkt met en voor kwetsbare mensen. Het opzetten van brandveiligheidsmanagement, het integreren van brandveiligheid binnen de organisatie en het financieel voorspelbaar maken van brandveiligheid kwamen als onderwerpen binnen de bijeenkomst voorbij.

Als u het evaluatieformulier van de bijeenkomst nog niet heeft ingevuld, dan vragen wij u vriendelijk dit alsnog te doen.

Evaluatieformulier kennisbijeenkomst

Ook van de spreker ontvingen we een reactie:

Het geven van het webinar ging prima, de begeleiding was goed. Qua inhoud ben ik benieuwd of we (wederzijds) aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen. Er was genoeg interactie dus dat was prettig en positief, maar ik vond de vragen vooral heel operationeel gericht. Dat is natuurlijk prima alleen proberen wij ook altijd het belang van strategisch, structureel en meerjaren-denken op het gebied van (investeringen in) brandveiligheid te promoten. Ik ben benieuwd of we daar de aansluiting gevonden hebben.

BVKZ en brandveiligheid

Ook uw branchevereniging neemt dit onderwerp serieus en heeft met haar team vorige week weer mogen oefenen met het blussen van brandjes en het integreren van brandveiligheid binnen onze organisatie.

Bron: BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.