Kennisbijeenkomsten HKZ Kleine organisaties

digitale bijeenkomst | Alleen voor BVKZ leden

Datum bijeenkomst: 17 mei 2022
Tijd: 10:00 - 11:00 uur

Vorig jaar heeft u als lid van BVKZ al eens de kennisbijeenkomst HKZ kleine organisaties kunnen bijwonen. Ook dit jaar organiseren we een webinar rondom dit onderwerp. 

De HKZ norm uit 2010 is vorig jaar herzien. Voor organisaties die al gecertificeerd zijn op de HKZ-norm voor kleine organisaties versie 2010, geldt een ruime overgangsregeling. Deze houdt in dat u de gelegenheid krijgt om tot 5 oktober 2023 over te stappen op de nieuwe versie. Onze expert raadt u aan om al in een vroeg stadium met de certificerende instelling te bespreken wat een geschikt moment is om over te stappen. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens een hercertificering of één van de vervolgaudits.

Voor organisaties die nog onbekend zijn met de norm worden praktische tips en uitleg over de inhoud van de norm gegeven.

kleemans-bvkzOm u goed te informeren over de relevantie voor kleinschalige aanbieders organiseren wij in samenwerking met Kleemans een webinar. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen.

 

Meer informatie

Meer informatie over de kennisbijeenkomst

Aanmelden

In verband met de vele aanmeldingen, is de inschrijving voor deze digitale bijeenkomst tijdelijk gesloten. We zijn aan het kijken voor een extra kennisbijeenkomst zodat we iedereen de gelegenheid kunnen bieden om deel te kunnen nemen. Om te inventariseren of we genoeg deelnemers hebben voor een extra bijeenkomsten, willen we u vragen om een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. HKZ Kleine organiasties.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.