Aan de slag met de Wzd-wijzer – 27 juni 2024

digitale bijeenkomst

Datum bijeenkomst: 27 juni 2024
Tijd: 11:00 - 12:00 uur

Zorg verleent u iedere dag. U wil het beste doen voor uw cliënt. Maar soms weigert iemand uw zorg. Of kan uw cliënt zelf niet beslissen of het nodig is. De Wet zorg en dwang regelt wat u dan kunt doen. Maar hoe doet u dat samen met uw collega’s? Ga aan de slag met de Wzd-wijzer en sta in tal van korte opdrachten samen stil bij zorg en dwang.

Tijdens dit Wzd Café vertelt Vilans u alles over de Wzd-wijzer. In 5 thema’s, met een totaal van 20 opdrachten, doorloopt u met collega’s van A tot Z informatie over de Wet zorg en dwang. In de Wzd-wijzer bespreekt, herkent en voorkomt u aan de hand van interessante casuïstiek, duidelijke video’s en interactieve quizzen onvrijwillige zorg!

Aanmelden

Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Kunt u zich  niet meer aanmelden voor deze datum? Bekijk dan onze agenda voor de andere datums. 

Klik hier voor aanmelden

Let op: De inschrijving verloopt via de evenemententool van Vilans, met het verzoek een account aan te maken. Dat doet u eenmalig. Daarna heeft u altijd toegang tot een totaaloverzicht van alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat u zich inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor uw account geactiveerd is. Na activeren krijg u het verzoek de aanmelding te voltooien.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.