Symposium Kleinschalige zorg

fysieke bijeenkomst

Datum bijeenkomst: 20 juni 2024
Tijd: 13:30 - 17:30 uur

Op donderdag 20 juni 2024 willen we u graag meenemen in de kracht en kwetsbaarheden van de kleinschalige zorg. We presenteren dan de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door dr. J. Beernink, Kroek Academy in samenwerking met prof. dr. G. Westerhof, Universiteit Twente, in opdracht van BVKZ en Coöperatie Hesterhuizen.

         

Daarna gaan we in gesprek met kleinschalige zorgaanbieders, cliënten, beleidsmakers en de onderzoekers. Samen bespreken we de resultaten en de aanbevelingen van het onderzoek en wat dit betekent voor toekomstig beleid. Hoe kunnen we dit gezamenlijk verder brengen?

De middag sluiten we af met een bijzondere voorstelling van één van onze leden: Tiuri. Zij bieden mensen met een beperking de mogelijkheid om te kunnen groeien en hun talent voor theater of dans verder te ontwikkelen. Tijdens het symposium nemen ze ons mee in een deel van hun voorstelling ‘Laat me los maar hou me vast’.

Programma

  • 13:30 – 14:00 uur: inloop
  • 14:00 – 14:15 uur: opening en introductie
  • 14:15 – 15:00 uur: presentatie resultaten onderzoek
  • 15:00 – 15:10 uur: Rapper Zimmy
  • 15:10 – 16:00 uur: paneldiscussie
  • 16:00 – 16:15 uur: intermezzo
  • 16:15 – 16:40 uur: optreden Tiuri
  • 16:40 – 17:30 uur: afsluiting en borrel

Paneldiscussie

Dagvoorzitter Vincent Blankespoor bespreekt de resultaten en aanbevelingen met o.a. mevrouw U. Tijmensen, afdelingshoofd IGJ Gehandicaptenzorg, mevrouw A. Bos, team coördinator pgb en zorg thuis, ministerie VWS, mevrouw R. Huijberts, praktijkopleider en groepsdocent ouderenlandgoed Grootenhout en mevrouw J. Driessen, kwaliteitsexpert GGZ langdurige zorg VGZ.

Locatie

Soesterberg, Officierscasino

Aanmelden

De mogeljikheid om u aan te melden is officieel gesloten. Wilt u toch aanwezig zijn op het symposium? Dan kunt een e-mail sturen naar info@bvkz.nl. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u alsnog kunt deelnemen aan het symposium.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.