Kennispleinen

Laatste update: 9 januari 2023

Een kennisplein is een centrale plek waar kennis gedeeld wordt. In de zorg zijn er diverse kennispleinen gericht op de verschillende doelgroepen cliënten.

Zorg voor beter

Zorg voor beter is een kennisplein voor de VVT branche. Hier is veel kennis gebundeld over verpleging, zorg thuis, eerste lijns-zorg, ouderen en dementie met betrouwbare en actuele informatie die zorgverleners in de praktijk kunnen gebruiken.

Kennisplein Gehandicaptenzorg

Dit is het kennisplein met thema’s vanuit het perspectief en voor zorgverleners in de gehandicaptensector. Zo biedt dit kennisplein informatie over:

Kennisplein Nederlands Jeugd Instituut

Dit kennisplein biedt informatie over de meest actuele richtlijnen, methodieken en instrumenten binnen de Jeugdzorg

Kennisplein Kinder en Jeugdpsychiatrie

Op het kennisplein Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) is informatie te vinden over diagnostiek, onderzoeken en richtlijnen met betrekking tot kind- en jeugdpsychiatrie

Kennisplein Dementie en verstandelijke beperking

Het kennisplein dementie en verstandelijke beperking is bestemd voor de professional die met deze doelgroep te maken heeft en handvatten en richtlijnen nodig heeft om kwalitatief goede zorg te kunnen blijven leveren.

ALLEEN VOOR BVKZ LEDENUitroepteken BVKZ Kennisplein, Academie en Shop
Alleen BVKZ leden hebben toegang tot onze kennisdocumentatie, e-learnings en digitale kennisbijeenkomsten. Wilt u ook toegang? Word dan lid van BVKZ.