Vindplaats Inkoop sociaal domein

Laatste update: 12 januari 2023

Vindplaats Inkoop sociaal domein

Gemeenten, zorgaanbieders, kenniscentra en belangenverenigingen die te maken hebben met inkopen en aanbesteden in het sociaal domein kunnen op de vindplaats terecht voor informatie over alle fases van het inkoop- en aanbestedingsproces. De vindplaats vormt de inspirerende basis voor een platform waar gemeenten, aanbieders, en experts van elkaar kunnen leren rondom actuele vraagstukken op het gebied van de inkoop in het sociaal domein.

Het inkoopproces is onderdeel van een voortdurend gezamenlijk overgang- en ontwikkelproces van gemeenten en (zorg- en Wmo-)aanbieders. Samen volgen zij een continue-cyclus van beleidsdoelstellingen naar inkoop, vervolgens naar contractmanagement en weer verder naar nieuwe beleidsdoelstellingen. De vindplaats gaat hierbij helpen.

Een brede werkgroep met gemeenten en aanbieders waaronder BVKZ heeft de vindplaats onder leiding van het ministerie van VWS ontwikkeld.

 

ALLEEN VOOR BVKZ LEDENUitroepteken BVKZ Kennisplein, Academie en Shop
Alleen BVKZ leden hebben toegang tot onze kennisdocumentatie, e-learnings en digitale kennisbijeenkomsten. Wilt u ook toegang? Word dan lid van BVKZ.