Webinar voor starters in de zorg – ZilliZ

Webinar voor starters in de zorg 

Branchevereniging Kleinschalige Zorg (BVKZ) krijgt iedere week ruim 30 vragen van mensen die willen gaan starten als zorgaanbieder. Om hen hierbij op weg te helpen heeft BVKZ algemene informatie op een rij gezet waar een starters mee aan de slag kunnen. Om deze starters nog beter te kunnen ondersteunen zijn wij op zoek gegaan naar samenwerkingspartners, waarmee we digitale kennisbijeenkomsten kunnen organiseren op de thema’s die voor de starters relevant zijn. 

Tweede webinar – ZilliZ

Op dinsdag 23 mei 2023 hebben we met ZilliZ een tweede webinar georganiseerd over het elektronisch cliëntendossier (ECD). In een elektronisch cliëntendossier (ECD) kunt u onder andere zorgafspraken vastleggen, eenvoudig rapporteren en veilig met uw cliënt, of diens wettelijke vertegenwoordigers, communiceren. Deze functies vormen de basis van ZilliZ, een laagdrempelig en voordelig zorgadministratiesysteem, dat speciaal is ontwikkeld door en voor de kleinschalige zorg.

Tijdens het webinar werd de nadruk gelegd op de basisfunctionaliteiten van het systeem door middel van een rondleiding. Voorafgaan konden starters hun vragen insturen en deze werden tijdens de digitale bijeenkomst behandeld.

BVKZ leden

Leden van BVKZ, die starten met ZilliZ, ontvangen een voordeel van €100,- op de eenmalige implementatiekosten.

Klik hier om lid te worden van BVKZ

Meer webinars in voorbereiding

BVKZ is met een aantal andere samenwerkingspartners in gesprek om te kijken hoe we op nog meer thema’s webinars kunnen aanbieden. We verwachten hier binnenkort meer over te kunnen melden. Op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Aanmelden nieuwsbrief