Webinar voor starters in de zorg – Arbo voor kleinschalige zorgaanbieders

Dinsdag 14 november – 14:00 tot 15:30 uur 

Branchevereniging Kleinschalige Zorg (BVKZ) krijgt iedere week ruim 30 vragen van mensen die willen gaan starten als zorgaanbieder. Om hen hierbij op weg te helpen heeft BVKZ algemene informatie op een rij gezet waar een starters mee aan de slag kunnen. Om deze starters nog beter te kunnen ondersteunen zijn wij op zoek gegaan naar samenwerkingspartners, waarmee we digitale kennisbijeenkomsten kunnen organiseren op de thema’s die voor de starters relevant zijn. 

Arbo voor kleinschalige zorgaanbieders

Wat betekent de ARBO-wet voor u? Hoe zorgt u voor een R&IE en een plan van aanpak? Wat komt u tegen als kleinschalige zorgaanbieder? Wat kost het u, maar ook wat kan het uw organisatie opleveren? Hoe kijkt de arbeidsinspectie naar u als kleinschalige aanbieder?

A. Hertogh en E. van der Heijden- de Wit, projectleider en inspecteur bij de Arbeidsinspectie, nemen u mee in de verplichtingen in relatie tot de praktijk. In de periode 2020-2022 hebben zij vooral kleine zorgaanbieders bezocht en zij delen  hun ervaringen met u. Zij geven in deze digitale bijeenkomst o.a. informatie over de R&IE, het plan van aanpak, de invloed van corona op de arbeidsomstandigheden en het belang van het inzicht in de psychosociale arbeidsomstandigheden (PSA).

Aanmelden

Helaas u kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.