Starters in de zorg webinar – ZilliZ

Webinar voor starters in de zorg

Branchevereniging Kleinschalige Zorg (BVKZ) krijgt iedere week veel vragen van mensen die willen gaan starten als zorgaanbieder. Om hen hierbij op weg te helpen heeft BVKZ algemene informatie op een rij gezet waar een starters mee aan de slag kunnen. Om deze starters nog beter te kunnen ondersteunen zijn wij op zoek gegaan naar samenwerkingspartners, waarmee we digitale kennisbijeenkomsten kunnen organiseren op de thema’s die voor de starters relevant zijn.

Webinar dinsdag 4 juni 2024 – 14:00 uur

Op dinsdag 4 juni 2024 organiseren we met ZilliZ weer een webinar voor starters over het elektronisch cliëntendossier (ECD). In een elektronisch cliëntendossier (ECD) kunt u onder andere zorgafspraken vastleggen, eenvoudig rapporteren en veilig met uw cliënt, of diens wettelijke vertegenwoordigers, communiceren. Deze functies vormen de basis van ZilliZ, een laagdrempelig en voordelig zorgadministratiesysteem, dat speciaal is ontwikkeld door en voor de kleinschalige zorg.

Tijdens het webinar ligt de nadruk op de basisfunctionaliteiten van het systeem door middel van een rondleiding. 

Aanmelden webinar ZilliZ

De aanmeldmogelijkheid is gesloten. Wilt u alsnog deelnemen, dan kunt u een e-mail versturen naar info@bvkz.nl o.v.v. ZilliZ webinar voor starters. We doen ons uiterste best om u alsnog te voorzien van een deelname link.