Zorgaanbieders met medische dienst bestellen Covid- 19 vaccin op nieuwe manier

Zorgaanbieders

Geplaatst op: 23 juni 2022

Nieuwe wijze bestellen coronavaccinatie

Binnenkort kunt u de Covid-19 vaccins voor uw cliënten alleen nog bestellen via een nieuwe RIVM-bestelapplicatie. SNPG is vanaf dat moment alleen nog beschikbaar voor de reguliere griep- en pneumokokkenvaccinaties. Het bestellen van Covid-19 vaccins via SNPG kan totdat uw account voor de RIVM-bestelapplicatie is geactiveerd. Het huidige bestelmoment (wekelijks volgens het reguliere schema) blijft voorlopig gehandhaafd, ook tijdens de overgang naar het nieuwe systeem. De RIVM-bestelapplicatie is uitsluitend voor het bestellen van Covid-19 vaccins.

Gegevens controleren

Het RIVM belt alle zorgorganisaties met medische dienst na, om gegevens te checken. Heeft u nog geen contact gehad met RIVM, dan kunt u ook zelf de primaire contactpersoon en diens e-mailadres (voor aanmelding en activering van het user admin account is geen groepsmailadres mogelijk, bij levering kan dat wel weer) doorgeven via [email protected] of via 088-689 8900 optie 1. 

Levering vaccin Comirnaty van BioNTech/Pfizer vanaf 27 juni

Bij bestellingen van vaccins door organisaties met medische dienst wordt bij levering vanaf 27 juni het kant-en-klare vaccin Comirnaty geleverd. 

Bron: RIVM

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.