Wegwijzer vaccinatie-informatie beschikbaar voor niet-leden van een branchevereniging

pgb-zorgverleners, kleinschalige woonvormen, Verpleeghuiszorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Thuiszorg

Geplaatst op: 4 februari 2021

Eerder hebben we vermeld dat informatie over de vaccinatiestrategie voor zorgmedewerkers volgens de minister van VWS via de branches zou worden gedeeld.

BVKZ heeft al in een vroeg stadium aangegeven dat ook niet leden van BVKZ informatie konden verkrijgen na het invullen van een aanvraagformulier. Zie eerdere bericht

Deze werkwijze blijft gehandhaafd!

Waar vindt u informatie en waar kan ik terecht met vragen?
Om de vragen van niet-leden te spreiden over de diverse brancheverenigingen hebben we in samenwerking met het RIVM een stroomschema voor werkgevers en ZZpers samengesteld. Dit stroomschema vindt u hier.

Via het RIVM kunnen zorgorganisaties die geen lid zijn van een brancheorganisatie en actief in de verpleeghuiszorg, kleinschalige woonvormen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging of Wmo-ondersteuning een informatiepakket aanvragen én op de hoogte worden gebracht van het ‘GO’ moment voor de volgende groep zorgmedewerkers (gehandicaptenzorg, Wmo, Wmo-ondersteuning). Aanmelden kan via Zorginstellingen: vaccinatie medewerkers | RIVM

Informatie voor Pgb-zorgaanbieders wordt nog uitgewerkt. Houdt onze site en de site van de Rijksoverheid in de gaten voor meer informatie.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.