Nieuwe uitgave Wegwijzer voor meer informatieveilig gedrag in de zorg

Zorgmedewerkers, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 20 januari 2022

Wegwijzer informatieveilig gedrag zorg

wegwijzer-informatieveilig-gedrag-zorgDeze week publiceerde het project Informatieveilig gedrag in de Zorg* de nieuwe uitgave van de Wegwijzer ‘Aan de slag met informatieveilig gedrag’. Aangevuld met meer praktische voorbeelden, extra handvatten voor het zo effectief mogelijk implementeren van acties en twee verschillende onderzoeksontwerpen voor de effectmeting van die acties.

Zelf aan de slag 

De aangevulde versie van de Wegwijzer geeft een gestructureerde aanpak specifiek voor de zorg die u  in zes stappen door het proces leidt en voorziet in tips, voorbeelden en handige formats om tot maatwerkoplossingen te komen. Wilt u samen met een multidisciplinair team zelf aan de slag gaan in uw eigen organisatie? Download dan direct de Wegwijzer vanaf de LinkedIn-pagina Aan de slag met informatieveilig gedrag.

LinkedIn pagina – Aan de slag met informatieveilig gedrag

Open spreekuur

Bent u al aan de slag met de Wegwijzer of gaat u dat binnenkort doen? En wilt u onderweg eens sparren? Meld u dan via informatieveiligheidzorg@ictu.nl aan voor het open spreekuur. Twee deskundigen uit het projectteam zitten dan klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken.

  • donderdag 27 januari van 16.00 tot 17.00 uur;
  • dinsdag 1 februari van 11.00 tot 12.00 uur;
  • donderdag 10 februari van 16.00 tot 17.00 uur;
  • dinsdag 15 februari van 11.00 tot 12.00 uur.

* Informatieveilig gedrag in de Zorg is een project in opdracht van ActiZ, de Nederlandse ggz, NFU, NVZ en VGN, verenigd in de Brancheorganisaties Zorg (BoZ), en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), uitgevoerd door stichting ICTU.

Bron: ictu.nl

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.