Week van het werkgeluk: stuur je collega een kaartje

Zorgmedewerkers, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 16 september 2021

Van 20 t/m 26 september 2021 is het de Week van het werkgeluk. Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Hoe gelukkig jij bent op je werk is ook van grote invloed op de rest van je leven. Je collega’s spelen een belangrijke rol bij het ervaren van geluk op je werk. Als je gewaardeerd wordt als collega heeft dat positieve invloed, het krijgen en geven van waardering is daarom erg belangrijk.

Waardering voor de zorg

Corona heeft ervoor gezorgd dat de erkenning en waardering voor het werk van zorgmedewerkers vanuit de maatschappij groter is dan ooit. Daarom willen we in de Week van het werkgeluk extra stilstaan bij het waarderen van zorgmedewerkers. Waardigheid en trots heeft digitale waarderingskaarten ontwikkeld, zodat jij een leuke (digitale) kaart naar je collega kan sturen om je waardering te uiten.

Download één van deze kaartjes, deel deze via social media of stuur die naar je collega of iemand anders in de zorg die je waardeert. Lees je dit artikel op je mobiel? Dan kun je ook een kaart via Whatsapp versturen.

Lees hier hoe het werkt

Bron: Waardigheid en trots

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.