Voor zorgverleners in de regio Haaglanden – aansluiting op het PGB Portaal

pgb

Geplaatst op: 1 juli 2021

Binnenkort sluiten weer budgethouders en zorgverleners aan op het PGB Portaal. Het zorgkantoor van CZ in de regio Haaglanden is inmiddels met de voorbereidingen gestart Zij hebben onder andere pgb zorgverleners benaderd voor het aanvragen van de AGB-code en het Vecozo certificaat.

In het PGB Portaal regelt u alles rondom het PGB zelf. Van het opstellen van een zorgovereenkomst samen met de budgethouder tot het factureren van de geleverde zorg. Via het portaal gaat dit snel, gemakkelijk en worden fouten voorkomen.

Huidige gebruikers zijn enthousiast over het portaal en waarderen het portaal met een 7,9!

Wat heeft u nodig?

Om als zorgverlener in het portaal te kunnen werken heeft u een AGB-code en Vecozo certificaat nodig. Met het certificaat kunt u inloggen op het portaal. Voor zorgverleners die werken voor budgethouders in de regio Haaglanden van het zorgkantoor CZ adviseren we om tijdig de AGB-code en een Vecozo certificaat te regelen. Indien u niet beschikt over een AGB-code heeft u als het goed is hierover al een brief ontvangen van het zorgkantoor met informatie over de aansluiting en contact gegevens van het genoemde zorgkantoor.

Hoe kom ik aan een AGB-code en Vecozo certificaat?

Op mijnpgb.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om via een stappenplan een AGB-code en een Vecozo certificaat aan te vragen.

Leden van BVKZ zijn enthousiast

En vertellen hier graag over. Bekijk Liza’s ervaringen met het portaal.

Verdere informatie:

Op mijnpgb.nl vindt u informatie video’s en de veelgestelde vragen.

Wat doet BVKZ?

BVKZ is betrokken bij de ontwikkeling en invoering van het portaal. Uitgangspunt is dat het portaal voor alle gebruikers veilig, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig is en dat de administratieve lasten beperkt zijn. Gezien het enthousiasme onder de gebruikers hopen we op een stijging van het aantal gebruikers dit jaar. Volg de berichten over de ontwikkelingen op onze site onder het kopje overige nieuws.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.