Tijdelijke subsidie ‘NL leert door, Sectoraal Maatwerk’

Zorgmedewerkers

Geplaatst op: 15 juli 2021

De tijdelijke subsidie ‘NL Leert Door, Sectoraal Maatwerk’ is voor de sector zorg en welzijn aangevraagd door RegioPlus, de aangesloten regionale werkgeversorganisaties en CNV. Deze sectorale maatwerksubsidie biedt werkgevers de kans om 70% van de kosten voor ontwikkel-/loopbaanadvies voor (potentiële) medewerkers vergoed te krijgen. Waar nodig opgevolgd met extra begeleiding, een EVC-traject en/of scholing. Werkgevers moeten voor 1 augustus hun intentie om mee te doen aangeven.

Zorgmedewerkers kunnen met ‘NL leert door, Sectoraal Maatwerk’ een ontwikkeladvies krijgen dat zicht biedt op hun situatie en met eventuele vervolginterventies de aansluiting tussen werk, omstandigheden en de persoon verbeteren, zodat zorgmedewerkers duurzaam inzetbaar zijn én blijven. Voor de vervolginterventies is ook een vergoeding beschikbaar. Het gaat hierbij om: extra begeleiding, een EVC-traject en/of scholing.

Werkgevers kunnen zich vóór 1 augustus inschrijven. De ontwikkel adviezen worden uitgevoerd in het najaar van 2021 met een doorloop naar 2022. Alle activiteiten dienen afgerond te zijn voor 1 mei 2022.

Informatieflyer

Bron: VGN

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.