Testpanel gezocht voor de Kennisplein applicatie

BVKZ leden

Geplaatst op: 23 september 2021

Maakt u veel gebruik van het kennisplein op onze website? Meld u dan aan voor het testpanel, om ons te helpen met het testen van bijvoorbeeld de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe Kennisplein applicatie!

Wat gaan we doen?

Inmiddels hebben wij u al een aantal keer over onze nieuwe kennisplein applicatie geïnformeerd. Momenteel kunt u via onze website het Kennisplein raadplegen voor informatie over diverse thema’s zoals wet- en regelgeving, arbeidszaken, kwaliteit, toezicht en bedrijfsvoering. Als lid van BVKZ heeft u toegang tot handreikingen, sjablonen, modellen en andere documentatie.

Het inrichten van de nieuwe Kennisplein applicatie is in volle gang. Via dit platform heeft u als lid wederom toegang tot deze documenten, handreikingen en modellen. Door deze applicatie zijn wij in staat om een betere invulling te geven aan de actualisatie van de informatie en documentatie betreffende diverse onderwerpen en thema’s.

BVKZ zoekt een testpanel!

Voordat alle leden gebruik kunnen maken van de nieuwe applicatie willen wij u, als lid van BVKZ, vragen om deel te nemen aan het testpanel. 

Aanmelden

We verwachten halverwege oktober het kennisplein te kunnen testen. Uw mening telt bij BVKZ! Daarom ontvangt u na deelname een kleinigheidje.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.