Terugkeer NOW voor zorgaanbieders

Zorgaanbieders

Geplaatst op: 6 januari 2022

Zoals we al eerder meldden in onze nieuwsberichten is er vanaf 13 december de mogelijkheid voor werkgevers om loonsteun aan te vragen voor de maanden november en december. Voor zorgaanbieders geldt hiervoor wel deze voorwaarde: u moet zich voor ondersteuning in eerste instantie wenden tot de inkopers (van zorgkantoor, zorgverzekeraars en gemeenten) en met hen nagaan of u steun kunt krijgen. Als zorgaanbieders rekening houdend met deze ondersteuning voldoen aan de voorwaarden van de NOW-regeling, dan kunt u zich wenden tot het UWV om een aanvraag voor steun in te dienen.

NOW aanvragen


BVKZ spant zich in voor verlenging van overige steunmaatregelen
In onze nieuwsbrief van vorige week meldden we u al dat BVKZ van mening is dat ook de andere steunmaatregelen (continuïteitsbijdrage en meerkostenregelen) tenminste ook voor het eerste kwartaal van 2022 verlengd moeten worden.
We zijn hierover intensief in gesprek met het ministerie van VWS en we vinden bij VWS hier ook begrip voor. We kunnen ons ook niet voorstellen dat, gezien de ernstige COVID situatie, VWS zou besluiten om deze maatregelen niet opnieuw aan te bieden.

Bron: UWV

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.