Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA)

zorgverleners, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 21 juli 2022

Subsidieregeling DUMAVA

subsidieregeling-dumavaBent u eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of houdt u zich bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed zoals een zorginstellingen? De nieuwe Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. De subsidie loopt van maandag 3 oktober 2022 tot zondag 31 december 2023.

Subsidie

U kunt subsidie krijgen voor energieadvies, een energielabel en verduurzamingsmaatregelen. Bekijk de maatregelenlijst om te weten voor welke verduurzamingsmaatregelen u subsidie kunt krijgen.

Bekijk hier de maatregelenlijst DUMAVA

Kiest u voor het uitvoeren van 1, 2 of 3 verduurzamingsmaatregelen, óf voor een integraal verduurzamingsproject? Bekijk dan hoeveel u minimaal moet investeren en hoeveel subsidie u kunt krijgen.

Voorwaarden

Wilt u weten of u aan de voorwaarden voldoet om subsidie te krijgen? Lees dan de voorwaarden van de regeling goed door.

Bekijk hier de voorwaarden DUMAVA

Subsidie aanvragen

Voor uw aanvraag heeft u minimaal e-Herkenning niveau 2+ nodig. Aanvragen doet u online met een digitaal aanvraagformulier. Hiervoor gebruikt u de aanvraagknop die vanaf 3 oktober 2022 09:00 uur te vinden is op deze pagina.

Meer informatie over het aanvraagproces

Webinar

Wilt u meer weten over DUMAVA? Meld u dan aan voor het webinar op dinsdag 13 september van 14:00 tot 15:00 uur. Tijdens dit webinar komt u alles te weten over de regeling en het doorlopen van onder andere het aanvraagproces. Kunt u niet live deelnemen? Meld u dan toch aan. U ontvangt na de webinar een terugkijklink.

Aanmelden webinar

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.