Sneakpreview BVKZ Academie Shop

Geplaatst op: 16 juni 2022

BVKZ Academie Shop

In onze rubriek ‘BVKZ activiteiten’, in onze wekelijkse nieuwsbrief, heeft u kunnen lezen dat wij momenteel bezig zijn met het ontwikkelen van een e-learning webshop (BVKZ Academie Shop). Leden van BVKZ kunnen in deze webshop e-learnings aankopen tegen een gereduceerd tarief. Een groot aantal e-learnings levert accreditatiepunten op.

De BVKZ Academie Shop is nog niet helemaal gereed, maar u kunt al wel een kijkje nemen! Als u vragen en/of opmerkingen heeft, dan horen wij het uiteraard graag. Alle feedback is welkom. U kunt ons mailen via [email protected] o.v.v. BVKZ Academie Shop. 

Bekijk de BVKZ Academie Shop

Planning

De planning is om in de maanden juli en augustus een uitnodiging te versturen naar onze leden, voor het heractiveren van hun BVKZ Academie account. Dit is nodig om toegang te kunnen krijgen tot de webshop.

Bedrijfsaccount

Elke organisatie krijgt één bedrijfsaccount binnen de BVKZ Academie Shop. Met dit account kunt u de e-learnings aankopen en toewijzen aan medewerkers binnen uw bedrijf. Deze bedrijfsaccounts worden toegekend aan het algemene mailadres van uw organisatie (bijvoorbeeld: info@..). Als u het bedrijfsaccount liever toe wilt kennen aan een ander e-mailadres, laat het ons dan weten via [email protected] o.v.v. BVKZ Academie Shop.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.