PREM Kindzorg

kindzorg, Jeugdzorg, Wijkverpleging, Thuiszorg

Geplaatst op: 15 juli 2021

Vanaf 1 juni kan de PREM Kindzorg officieel in gebruik worden genomen en doet hiermee recht aan de zorg voor kinderen die verpleging en verzorging nodig hebben. Deze vragenlijst is afgeleid van de PREM (Patient Reported Experience Measures) Wijkverpleging. 

Handboek PREM Kindzorg 2021-2023

Werkinstructie PREM Kindzorg 2021-2023

In 2020 is de PREM Kindzorg samen met Branchevereniging Integrale KindZorg, Stichting Kind en Ziekenhuis en de stuurgroep Kwaliteitskader Wijkverpleging ontwikkeld in samenwerking met andere gezinsvertegenwoordigers en beroepsorganisaties. Het doel bij deze samenwerking was altijd om met minimale wijzigingen van de PREM Wijkverpleging een geschikte vragenlijst te ontwikkelen voor de PREM Kindzorg. Op die manier blijft het in verbinding met de wijkverpleging.

De PREM Kindzorg sluit aan bij de beleving van ouders en kind en gaat uit van zorg in de eigen omgeving van het kind thuis, op een verpleegkundig kinderdagverblijf of een verpleegkundig Kinderzorghuis. Alle aanbieders van wijkverpleging zijn verplicht jaarlijks onderzoek met de PREM Wijkverpleging te doen. In 2021 dient de meting tussen 1 juni en 31 december 2021 worden uitgevoerd en half januari 2022 aangeleverd te worden.

Vragenlijst PREM Kindzorg 2021-2023

Meer informatie: PREM Kindzorg

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.